• 1402/12/17
روز درختکاری

گرامیداشت روز درختکاری در بیمارستان امیرالمومنین(ع)

به منظور ترویج فرهنگ درختکاری و حفاظت از منابع طبیعی، با حضور ریاست، معاونان، مسولان و کارکنان بیمارستان امیرالمومنین(ع) کاشت نمادین درخت انجام شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی وترمیمی امیرالمومنین (ع) ،  صبح امروز همزمان با فرارسیدن روز درختکاری تعدادی اصل نهال با حضور «علیرضا قربانعلی پور» مدیر بیمارستان و برخی مسولان، کارکنان و دانشجویان در محوطه و فضای سبز بیمارستان غرس شد.

«علیرضا قربانعلی پور» کاشت درخت را یکی از شاخص‌های حفظ و نگهداری محیط زیست دانست و گفت: کاشت درخت می‌تواند نقش بسیار مهمی در کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی، شادابی و سلامتی جامعه داشته باشد.

وی افزود: درختکاری علاوه بر داشتن پشتوانه‌ای از علایق ملی و سنت تاریخی در ایران، با اعتقادات مذهبی مردم نیز پیوند دارد. کاشتن درخت امری است که اجر اخروی در پی دارد و از حرمت و قداست ویژه‌ای برخوردار است ،تا حدی که کاشت درخت، نوعی عبادت فرض شده و حتی در این باره روایات معتبری از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و ائمه معصومین علیهم السلام نقل شده است.