• 1402/12/19
سفر زیارتی مشهد مقدس

اعزام جمعی از کارکنان بیمارستان امیرالمومنین(ع) , به سفر زیارتی مشهد مقدس

اولین کاروان از پرسنل بیمارستان امیرالمومنین(ع) , به زیارت حضرت رضا (ع) مشرف شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی وترمیمی امیرالمومنین (ع) ،به منظور پاسداشت زحمات کارکنان، ترویج نشاط و شادابی و افزایش رضایت مندی، در کمیته رفاهی بیمارستان مقرر گردید که تعدادی از کارکنان این مجموعه به زیارت حضرت رضا (ع) و مشهد مقدس فرستاده شوند که این طرح با استقبال بسیاری از کارکنان روبرو شد و پس از قرعه کشی، اولین کاروان به مشهد مقدس اعزام شدند.

«علیرضا قربانعلی پور» مدیر بیمارستان با اشاره به این که کمیته رفاهی و فرهنگی بیمارستان باید فعال تر از گذشته به بحث رفاهی و فرهنگی پرسنل بپردازد، گفت: قطعاً سختی های کار در بخش بهداشت و درمان، بسیار زیاد است و لازم است هر از گاهی پرسنل در محیطی خارج از فضای قبلی ریکاوری شده و با روحیه مضاعف به کار بازگردند.

«علیرضا قربانعلی پور» همچنین خواهان برنامه ریزی اردوهای تفریحی درون و برون استانی برای پرسنل بیمارستان شد و گفت: پرسنل این مجموعه ، نقش مهم و ارزنده ای در سلامت مردم این استان و حتی استان های هم جوار دارند؛ لذا توجه به سلامت روحی و جسمی آنها، رسالتی است بر عهده مسئولان درمانی که باید برای آن برنامه ریزی مناسب انجام گردد.

وی در خاتمه خاطر نشان کرد: حجم بالای کار و کشیک های متوالی، باعث فرسایش و خستگی کارکنان در طول زمان می گردد؛ لذا برگزاری اردوهای تفریحی و توجه به مسائل رفاهی، فرهنگی و ورزشی کارکنان بدون تردید باعث ترویج نشاط و شادابی در محیط کار و ارتقای کارایی افراد می گردد.