سایت دانشگاه

• 1403/01/05
زیارت نجف اشرف

اعزام کاروان کارمندان بیمارستان امیرالمومنین(ع) جهت زیارت نجف اشرف

اولین کاروان بیمارستان امیرالمومنین (ع) برای زیارت حرمین شریفین در نجف اشرف، کربلا، سامرا و کاظمین به عراق اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین (ع), کاروان زیارتی متشکل از 3  نفر از کارمندان بیمارستان امیرالمومنین (ع)، جهت زیارت نجف اشرف به سوی میعادگان عاشقان، کربلای معلی حرکت کردند.   زائران پس از عبور از مرز مهران عازم نجف اشرف شده و پس از زیارت بارگاه نورانی مولی الموحدین امیرالمومنین حضرت علی بن ابی طالب (ع) اماده حرکت به سوی حرم دلها، کربلای معلی خواهند شد.

برگزاری کلاس‌ های عقیدتی و توجیهی قبل از اعزام از نکات قابل توجه این سفر بود که با حضور تمام زائران برگزار گردید. پس از قرائت زیارت پرفیض عاشورا و اطعام حاضرین بر سفره احسان اهل بیت (ع) با صلوات و شور و شوق معنوی زایران به سمت کربلای معلی حرکت نمودند.

پایان خبر

• گروه خبری : اخبار