• 1403/01/25
بازدید عید سعید فطر

بازدید مدیریت بیمارستان امیرالمومنین (ع) از بخش های درمانی به مناسبت عید سعید فطر

مدیر بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) همراه با سوپروایزر بالینی‌ و حجت الاسلام والمسلمین بهروزی نماینده نهاد رهبری دانشگاه به مناسبت عید سعید فطر در بخش‌های درمانی حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین(ع) ، «علیرضا قربان علیپور» مدیر مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع) ضمن تبریک عید سعید فطر و قبولی طاعات و عبادات کارکنان ،از بخش‌های مختلف بیمارستان بازدید کرد.

در این دیدار از زحمات و خدمات شبانه روزی ارزنده ی پرسنل و پزشکان در راه خدمت به مردم و حفظ سلامت آنان تقدیر شد و ضمن بازدید از بخش های اورژانس و بستری ، نحوه ارائه خدمات درمانی در بخش ها از نزدیک مورد ارزیابی قرار گرفت. در حاشیه این بازدید ، با ملاقات و تبریک عیدسعید فطر از بیماران بستری در بخش ها نیز عیادت به عمل آمد.