سایت دانشگاه

20 اردیبهشت 1403

• 1402/12/19
نمایشگاه گل و گیاه آپارتمانی , محصولات غذایی و صنایع دستی

برپایی نمایشگاه گل و گیاه آپارتمانی , محصولات غذایی و صنایع دستی در بیمارستان امیرالمومنین(ع)

نمایشگاه گل و گیاه آپارتمانی , محصولات غذایی و صنایع دستی در بیمارستان امیرالمومنین(ع) برپا شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی وترمیمی امیرالمومنین (ع) ، «علیرضا قربانعلی پور» مدیر بیمارستان بیان کرد: نمایشگاه گل و گیاه آپارتمانی , محصولات غذایی و صنایع دستی به مدت سه روز در سالن اصلی مرکز بر پا شد.

«علیرضا قربانعلی پور» اضافه کرد: در این نمایشگاه انواع گل‌های زینتی، گلدان‌های تزئینی به همراه محصولات غذایی سالم و ارگانیک و صنایع دستی به نمایش گذاشته شد.

او هدف از برگزاری این نمایشگاه را علاوه بر ایجاد فضایی سبز همراه با شور و نشاط بیشتر در محیط دانشکده، توجه به تغذیه سالم، حمایت از مشاغل خانگی و تصحیح الگوی مصرف دانست .

پایان خبر

• گروه خبری : اخبار