• 1403/01/15
دیدار خادمان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) با بیماران

دیدار خادمان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) با بیماران بیمارستان امیرالمومنین(ع) همزمان با میلاد حضرت امام حسن مجتبی (ع)

همزمان با میلاد به امام حسن مجتبی (ع) خادمان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) در بیمارستان امیرالمومنین (ع) حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین (ع) مدیر این مرکز ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی (ع) ، از دیدار صمیمانه خادمان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) با بیماران سوختگی،خبر داد.

«علیرضا قربانعلی پور» افزود : همزمان با روز ولادت امام حسن مجتبی(ع) ، خادمان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) در بیمارستان حضور یافته و در مراسم  جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) شرکت کردند ، مداح همراه با تیم خادمان صلوات خاصه امام رضا (ع) و مولودی  را قرائت کرد.

او در ادامه بیان کرد : در این دیدار ،خادمان حضرت به همراه مدیر این مرکز  در بخش های بخش سوختگی اطفال ،سوختگی مردان،بر بالین بیماران حضور یافتندو ضمن اهدای بسته های متبرک آستان مقدس حضرت ،و ارائه پرچم متبرک آن حضرت از بیماران دلجویی کرده و برای آنان طلب شفا و عافیت کردند.