لیست اخبار صفحه :9
مدیریت فنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، روند پیشرفت پروژه بهسازی بخش‌های درمانی بیمارستان امیرالمومنین(ع) را از نزدیک رصد کرد .
بازدید از روند پیشرفت پروژه بهسازی بخش‌های درمانی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین(ع) ، دکتر «خواجه پور» با بازدید از پروژه درحال بهسازی بخش مراقبتهای ویژه و اتاق عمل، روند ارایه خدمات و فعالیت های پیش بینی شده در این بخش ها را جویا شد. دکتر« سید محمد مهدی اصلانی » رئیس بیمارستان و «علیرضا قربانعلی پور» مدیر بیمارستان نیز در این بازدید، ضمن معرفی بخش های مختلف در این دو پروژه در حال بهسازی، گزارشی از روند ارایه خدمات و فعالیت های پیش بینی شده در بخش ها به مدیریت فنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و هیات همراه ارایه دادند.

برگزاری نشست هم اندیشی در خصوص استفاده از ظرفیتهای پارک علم و فناوری در بیمارستان امیرالمومنین(ع)
استفاده از ظرفیتهای پارک علم فناوری

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین(ع) ، دکتر« سید محمد مهدی اصلانی » رئیس بیمارستان , در این نشست با اشاره به جایگاه مهم اساتید، پژوهشگران، مسوولان شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد دانشگاه، از آنان خواست در مسیر پیشرفت و تعالی بیشتر جامعه و کشور، همراه و همگام مجموعه درمان برای رفع نیازهای جامعه گام بردارند. در این نشست که با حضور دکتر «فرجی» معاون توسعه فناوری پارک علم وفناوری سلامت دانشگاه برگزار شد، مقرر گردید موارد موردنیاز بیماران سوختگی توسط ایشان بررسی و اعلام نظر گردد.

گرامیداشت هفته جهانی کودک در بیمارستان امیرالمومنین(ع)
هفته جهانی کودک

گرامیداشت هفته جهانی کودک در بیمارستان امیرالمومنین(ع)

به مناسبت هفته جهانی کودک، اعضای شورای فرهنگی بیمارستان امیرالمومنین(ع) با همکاری موسسه خیریه امام حسین(ع) با اجرای برنامه های شاد و متنوع در بخش اطفال، شادی را به آنان هدیه کردند. به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی وترمیمی امیرالمومنین(ع) ، رییس این مرکز با اعلام این خبر گفت : روز جهانی کودک، روز همبستگی دنیا برای حمایت از کودکان است. اهدای اسباب بازی و ایجاد فضای شاد در بخش کودکان ، از دیگر برنامه های هفته کودک در بیمارستان امیرالمومنین(ع) بود.