• 1402/08/21
شورای فرهنگی

نشست شورای فرهنگی بیمارستان امیرالمومنین(ع)

.

نشست شورای فرهنگی مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین(ع) با حضور اعضاء این شورا در دفتر مدیریت این مرکز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین(ع) ، در ابتدای این نشست «ساراعلاقه بند » دبیر شورای فرهنگی در خصوص مصوبات جلسه قبل و اقدامات صورت گرفته در خصوص تهیه شیوه نامه برگزاری مراسم های بیمارستان توضیحاتی را ارائه داد .

نشست شورای فرهنگی

در ادامه  دکتر « محمدمهدی اصلانی » رییس بیمارستان ضمن تشکر از برگزار کنندگان مناسبات فرهنگی خواستار استفاده از تجارب در برگزاری جشن های آتی با ظرفیت موجود شد و در این ارتباط اعضاء شورای فرهنگی به بحث و تبادل نظر پرداختند .

همچنین « علیرضاقربانعلی پور » مدیر بیمارستان با اشاره به ایجاد شور و نشاط سازمانی از پیگیری واحد رفاهی برای حمایت از برنامه های فرهنگی برای کارکنان خبر داد و گفت :در همین راستا واحد سلامت کارکنان و دفتر مشاوره نیز آماده ارائه خدمات به کارکنان می باشد .

در پایان از « فاطمه نجفی اردچی » مسئول بهبودکیفیت بیمارستان به مناسبت روز ملی کیفیت تقدیر شد .

تقدیر روز ملی کیفیت

روز ملی کیفیت