90 درصد حوادث سوختگی قابل پیشگیری است
برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از سوختگی با حضور دانش آموزان در بیمارستان امیرالمومنین (ع)
برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از سوختگی با حضور دانش آموزان در بیمارستان امیرالمومنین (ع)
90 درصد حوادث سوختگی قابل پیشگیری است
برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از سوختگی با حضور دانش آموزان در بیمارستان امیرالمومنین (ع)
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین (ع) ، مدیر این مرکز خبر داد: در راستای پیشگیری از وقوع سوختگی و ترویج فرهنگ رعایت نکات ایمنی در منزل ، کلاس آموزشی پیشگیری از سوختگی با حضور مربیان بهداشت و دانش آموزان چند مدرسه ابتدایی در سالن کنفرانس بیمارستان امیرالمومنین (ع) برگزار شد.
دکتر محمد حسین ورهرام افزود: در این برنامه ی آموزشی علاوه بر توزیع تراکت و بروشور،با پخش فیلم و پاورپوینت های جذاب، آموزش های لازم به دانش آموزان و مربیان بهداشت داده شد .
مدیر مرکز آموزشی ، درمانی سوانح سوختگی و ترمیمی امیرالمومنین (ع) با تاکید بر برنامه آموزش پیشگیری از سوختگی گفت: اگر خانواده های ما به خوبی آموزش ببینند و نکات ایمنی را رعایت کنند می توان امیدوار بود که آمار سوختگی در منزل و مدارس تا حد قابل قبولی کاهش یابد زیرا 90 درصد حوادث سوختگی قابل پیشگیری است .
دکتر ورهرام خاطرنشان کرد: بیشتر کسانی که دچار سوختگی می شوند، جوانان و قشر مولد جامعه هستند که باید وارد بازار کار شوند و برای جامعه بازدهی داشته باشنداز این رو برنامه آموزش پیشگیری از سوختگی در خانواده ها و به ویژه برای کودکان باید نهادینه شود .
مدیر بیمارستان سوانح سوختگی با اشاره به آمار مراجعان سال گذشته اضافه کرد: حدود 33 درصد مراجعان را کودکان تشکیل داده اند، به همین دلیل باید به خانواده ها در زمینه مراقبت های بسیار ساده، آموزش داده شود؛ آمارها نشان می دهد سالانه به طور میانگین حدود 50 تا 100 مورد سوختگی کودکان بر اثر واژگون شدن قابلمه یا کتری از روی اجاق گاز است .
دکتر ورهرام با اشاره به اینکه سوختگی همواره از سادهترین روشهایی ایجاد می شود که مورد غفلت خانوادههاست توصیه کرد برای پیشگیری از سوختگی در کودکان، موقع پختوپز، دستگیره قابلمه را به طرف داخل قرار دهید و مادران باید بدانند نباید فرزند خود را بغل کرده و اقدام به آشپزی کنند یا مراقب کتری آبجوش در روی اجاق گاز باشند و کتری آب جوش را به همراه خود دروسط اتاق نیاورند، به طور کلی باید کودک را از وسایل داغ و احتمال سوختگی دور نگه دارند.
وی با اعلام اینکه زیر آب گرفتن محل سوختگی در همان 5 دقیقه و زمان طلایی به بهبودی سوختگی و روند درمان کمک بسیار میکند، ادامه داد: بر خلاف اعتقاد عمومی که همان ابتدا روی سوختگی نباید آب ریخت چراکه باعث عفونت و آبآوردگی می شود این مطلب یک اشتباه محض است و باید محل سوختگی را بلافاصله در زیر آب گرفت.
دکتر ورهرام در پایان گفت: این اعتقادات که در اذهان مردم ریشه دوانده است که باید بر روی محل سوختگی از آرد، خمیر دندان،کرم مرطوب کننده یا عسل استفاده کنند کاملا اشتباه است و تنها روش درمانی و علمی زیر آب گرفتن محل ضایعه و مراجعه به پزشک است.
پایان خبر
نظر دهید