شیوع سوختگی در پاییز و زمستان در مناطق محروم
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین (ع) ، دبیر کمیته سوختگی استان فارس استفاده از وسایل غیراستاندارد در محل زندگی را مهمترین عامل آتشسوزی در منزل دانست و افزود:
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین (ع) ، دبیر کمیته سوختگی استان فارس استفاده از وسایل غیراستاندارد در محل زندگی را مهمترین عامل آتشسوزی در منزل دانست و افزود:
شیوع سوختگی در پاییز و زمستان در مناطق محروم
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین (ع) ، دبیر کمیته سوختگی استان فارس استفاده از وسایل غیراستاندارد در محل زندگی را مهمترین عامل آتشسوزی در منزل دانست و افزود: اگر در خانهای زندگی کنید که سیستم گرمایشی، پخت و پز و فیزیک آن استاندارد باشد و آموزش های لازم را دیده باشید، حادثه کمتر اتفاق میافتد
ثریا ایرانپاک تصریح کرد: هرکجا که از شعله استفاده شود خطر آتش سوزی و سوختگی بیشتر است. بیشتر نقاطی که افراد تمکن مالی چندانی ندارند معمولا از وسایل پخت و پز غیر استاندارد مانند اجاق گازهای بدون ترموکوبل و چراغهای شعلهای یا بخاریهای نفتی و دارای کاربراتور استفاده میشود که اغلب این وسایل میتوانند باعث آتشسوزی شوند.
وی ادامه داد: ما حوادث بسیار تلخی داریم که ناشی از آگاه نبودن افراد است. اگرافراد آموزش دیده باشند قطعا یک اتفاق تلخ، تبدیل به حادثهای جزئی میشود.
دبیر کمیته سوختگی استان فارس در ادامه، ضمن اشاره به شیوع سوختگی در فصل های پاییز و زمستان، یشگیری را اصلی بسیار مهم در موضوع سوختگی خواند و گفت: همه باید روش استفاده از کپسول اطفای حریق را بدانندو در منزل خود یک کپسول داشته باشند و بدانندکه در صورت استشمام بوی گاز و بوی غیر عادی ابتدا درب و پنجره ها را باز کنندو سپس شیر گاز را قطع نموده بعد از تهویه کامل به رفع علت بپردازند و در این فاصله از روشن نمودن کلید برق و یا کبریت خود داری نمایند.
ایرانپاک گفت: وسایل گرما زا مثل بخاری ، چراغ نفتی و خوراک پزی را هرگز در معرض جریان باد و یا جایی که احتمال ضربه زدن و افتادن آن زیاد است، قرارندهید و در صورت امکان آن را به دیوار محکم و ثابت نمایید.
وی همچنین عنوان کرد: وسایل حرارتی و گرمازا (بخاری و چراغ نفتی ) را دور از پرده های آویزان قرار دهید و سعی کنید در اطراف آن مواد قابل اشتعال نباشد و از خشک کردن هر نوع لباس روی بخاری و وسایل حرارتی اجتناب ورزید.
سوپروایزر بیمارستان سوختگی امیرالمومنین (ع) توصیه کرد: کودکان ،افراد کهنسال، بیماران مبتلا به صرع و عقب مانده ذهنی و جسمی راهرگز کنار چراغ های نفتی یا گازسوز و به طور کلی هر گونه شعله نخوابانید.
وی تاکید کرد: افراد دیابتی پای خود را نزدیک شوفاز و یا وسایل گرما زا قرار ندهند زیرا متوجه سوختگی نشده و سوختگی عمیق ایجاد می گردد.
وی در پایان عنوان کرد : در صورت بروز سوختگی استفاده از ماست – سیب زمینی – و خمیر دندان در موضع آسیب دیده ممنوع می باشد و در صورت بروز حوادث آتش سوزی بلافاصله اقدامات اولیه کمک رسانی را انجام داده سپس مصدوم را به اولین مر کز درمانی انتقال دهید و از سازمان های کمک رسانی مانند آتش نشانی و اورژانس درخواست کمک نمایید.
نظر دهید