• 1397/12/26
  • - تعداد بازدید: 112
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال با ارتقای فرهنگ ایمنی در بین دانش آموزان

پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال با ارتقای فرهنگ ایمنی در بین دانش آموزان

برگزاری کلاس های آموزشی در چندین مدرسه سطح شهر برای:

پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال با ارتقای فرهنگ ایمنی در بین دانش آموزان

به همت کارکنان بیمارستان سوانح سوختگی امیرالمومنین (ع)، یک دوره کلاس های آموزشی برای ارتقا ی فرهنگ ایمنی در بین دانش آموزان مدارس سطح شهر برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین(ع)، درآستانه چهارشنبه آخر سال، به همت پرستاران بیمارستان سوانح سوختگی امیرالمومنین (ع) و همکاری موسسه خیریه حمایت از بیماران سوختگی ، سازمان آتش نشانی و اداره آموزش و پرورش استان ، یک دوره کلاس های آموزشی در بین دانش آموزان تعدادی از مدارس سطح شهر و همچنین همایشی بزرگ با حضور دانش آموزان در تالار آزادی ، برای ارتقا ی فرهنگ ایمنی برگزار شد.

 

سوپروایزر آموزشی بیمارستان امیرالمومنین (ع) گفت: پیشگیری از حوادث تلخی مانند حوادث چهارشنبه پایان سال مستلزم ارتقای فرهنگ ایمنی در جامعه است و هدف از برگزاری این برنامه های آموزشی ارتقاء فرهنگ ایمنی در بین دانش آموزان در مواجه با خطرات احتمالی چهارشنبه آخر سال است.

 

نادیا خانچی افزود : آمارها نشان می دهند که 48 درصد آسیب دیدگان چهارشنبه سوری در گروه سنی 10 تا 20 سال قرار دارند و بیشترین گروه (بیش از 34 درصد آسیب دیدگان) دانش آموزان بوده اند. لذا آسیب های ناشی از مواد محترقه و منفجره یا آتش افروزی چهارشنبه سوری، تهدیدی جدی برای سلامتی افراد خصوصاً کودکان و نوجوانان است و هر گونه بی توجهی به نکات ایمنی و سهل انگاری در برپایی مراسم چهارشنبه سوری می تواند زیان های غیر قابل جبرانی را در پی داشته باشد.

 

سوپروایزر آموزشی بیمارستان امیرالمومنین (ع) در ادامه گفت: در این دوره کلاس های آموزشی ، بیش از هزار دانش آموز ، با سرفصل‌های آموزشی مقابله با سوختگی، امداد و کمک‌های اولیه بعد از بروز سوختگی و نکات ایمنی لازم برای چهارشنبه آخر سال آشنا شدند.

وی گفت : کلیه موادی که در نارنجک، ترقه، منور و سایر مواد آتش زا و محترقه استفاده می شوند، از مواد منفجره و آتش گیر هستند که ماده ای خطرناک است و صدمات جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت .

خانم خانچی توصیه کرد: پرتاب مواد آتش زا مانند فشفشه و موشک بر روی درخت ها، بام و بالکن منازل از عوامل عمده بروز آتش سوزی است پس به طور جدی از انجام آن بپرهیزید.

او افزود:  از ریختن مواد سریع الاشتعال مانند نفت، بنزین و غیره بر روی مواد آتش گیر جداً خودداری شود. همچنین از قرار دادن ظروف تحت فشار از جمله کپسول، اسپری، حشره کش ها و غیره بر روی آتش خودداری شود.

 مسئول واحدآموزش بیمارستان سوختگی تاکید کرد: حتی الامکان وجود یک کپسول خاموش کننده ی آتش پودری در نزدیک محوطه آتش ضروری است و یا یک شیلنگ آب در نزدیکی محوطه آتش آماده گردد تا در صورت لزوم، بتوان از آن استفاده نمود.

گفتنی است: در این همایش کودکان بطور خودجوش هم پیمان شدند تا از خرید مواد محترقه و انجام آتش بازی های خطر آفرین خودداری کرده و در شب چهارشنبه آخر سال با حفظ سنت های دیرین در کنار خانواده خود شبی شاد و به یاد ماندنی را رقم زده و به استقبال بهار بروند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 5040
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید